​Om JUMACH

JUMACH ejes og drives af Juliane Overgaard. Jeg er uddannet erhvervssproglig kandidat/ cand.ling.merc. i tysk og erhvervssproglig korrespondent i tysk og fransk fra Handelshøjskolen i Århus (1998). Jeg blev i 2001 statsautoriseret tolk og translatør i tysk og er medlem af og forsikret gennem Translatørforeningen.

De danske tolke og translatørers autorisation blev ophævet ved lov pr. 01.01.2016, men vi har dog stadig ret til at stemple oversættelser, som derefter skal certificeres hos Dansk Erhverv. Denne service, såfremt den er påkrævet, er jeg selvfølgelig behjælpelig med, så du modtager et færdigt dokument med påtegning.

Jeg har 10 års erhvervserfaring fra dansk og tysk erhvervsliv og har siden 2008 arbejdet som underviser, tolk og oversætter på freelancebasis. Jeg har studeret og arbejdet 8 år i Tyskland og Schweiz og har derved opnået indgående kendskab til kulturen i disse lande samt tyskkundskaber på modersmålsniveau.

Jeg oversættelser og tolker for det danske og tyske erhvervsliv og underviser derudover i erhvervstysk og dansk for udlændinge i virksomheder og på uddannelsesinstitutioner.​

Ring for at høre nærmere på: ​50 4​0 56 76

Følg med ​på Facebook

Ring​

50 40 56 76

E-mail​

info@jumach.dk