​Oversættelse

Oversættelse er et meget bredt og stort område og derfor har jeg valgt at specialisere mig i oversættelse af juridiske tekster og marketingtekster.

De fleste translatører arbejder ud fra modersmålsprincippet, men takket være mit indgående kendskab til tysk sprogbrug tilbyder jeg også oversættelser til tysk.

Marketingtekster

Pressemeddelelser, salgsbreve, artikler til tidsskrifter, præsentationer osv.

Juridiske dokumenter

Min kernekompetence inden for dette område er oversættelse af kontrakter som f.eks. samhandelsaftaler o. lign., men jeg har også erfaring med oversættelse af f.eks. fødselsattester, testamenter samt diverse dokumenter fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen som f.eks. sammenskrevet resumé.


Via min autorisation kan jeg bekræfte/stemple jeres oversættelser og sørge for påkrævet certificering ved Dansk Erhverv.

Oversættelsesværktøj

Jeg anvender Trados som oversættelsesværktøj for at sikre ensartetheden i oversættelsen, forkorte leveringstiden og tilbyde konkurrencedygtige priser, så derfor vil jeg altid bede om at få tilsendt teksten/dokumentet i f.eks. word-format. Dette er dog ikke altid muligt og i sådanne tilfælde finder vi selvfølgelig også en brugbar løsning for alle parter.

Ring for at høre nærmere på: ​50 4​0 56 76

Følg med ​på Facebook

Ring​

50 40 56 76

E-mail​

info@jumach.dk